Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
• Çoğunuzun bildiği üzere FiveM'de son zamanlar hilelerin artışı sebebiyle sunucular kayıtlarda mülakatdan önce hile kontrolü yapmaya başladılar. Fakat bu ne kadar doğru?
• Hile kontrolü eğer doğru yapılırsa hileyi bilgisayarda tutan kişiler için etkili olacaktır. Fakat kişi materyallerini herhangi bir bellekte tutuyorsa ne yaparsanız etkisiz olacaktır.
• Ben bu gün sizlere hileyi bilgisayarda tutan kişiler için en etkili ve olumlu bir sonuç alabileceğiniz bir hile kontrolünü adım adım anlatacağım.
Hile Kontrolünden Önce Yapılması Gerekenler ↓
1. İlk olarak kişiyi dosya gezginine sokuyoruz. Ardından sol üstteki görünüm sekmesinden gizli öğeler kutucuğunu tikletiyoruz.
2. İkinci olarak kişiyi arama çubuğuna sokup arama çubuğunun sağ üstündeki 3 nokta işaretinden dizinleme seçeneklerine sokuyoruz. Ardından dizinleme seçenekleri içerisinden "Gelişmiş Arama Dizin Oluşturucusu Ayarları" sekmesine giriyoruz. Bu sekmeye girdikten sonra kişiyi "Değiştir" butonuna tıklatıp önümüze gelen tüm kutucukları tikletiyoruz.
Hile Kontrolü (Yukarıdaki adımları uygulamazsanız bir anlamı kalmaz) ↓
1. İlk olarak kişiye
2. Kişi Everything programını kurduktan sonra program içerisinden Arama sekmesinde ki Herşey kutucuğunu işaretliyoruz.
3. Son olarak aşağıdaki wordlerimizi program içerisinde aratıyoruz.
Aratmanız gereken wordler (Bu bölümü her hafta piyasaya yeni sürülen hile materyalerine göre güncelleyeceğim) ↓
Not: Aşağıda sadece menü isimleri göreceksiniz bunun sebebi ise yeni ve undetected executorlerin çoğu kurulumdan sonra exe'sine otomatik random bir isim koyuyor.
helli0t
FLgang
pi00rmenu
fallout
dopamine
dopameme
InSec
666
ruby
InsZ
linuf
brutan
ionly
renashit
lynx
SkidMenu
hoax
n3p
BEE
lynx
tiago
TITOModz
redstonia
maestro
rename_me
İşe yarayan az bilgi, gereksiz çok bilgiden daha değerlidir. -Kahlil Gibran
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
• Hile kontrolü eğer doğru yapılırsa hileyi bilgisayarda tutan kişiler için etkili olacaktır. Fakat kişi materyallerini herhangi bir bellekte tutuyorsa ne yaparsanız etkisiz olacaktır.
• Ben bu gün sizlere hileyi bilgisayarda tutan kişiler için en etkili ve olumlu bir sonuç alabileceğiniz bir hile kontrolünü adım adım anlatacağım.
Hile Kontrolünden Önce Yapılması Gerekenler ↓
1. İlk olarak kişiyi dosya gezginine sokuyoruz. Ardından sol üstteki görünüm sekmesinden gizli öğeler kutucuğunu tikletiyoruz.

2. İkinci olarak kişiyi arama çubuğuna sokup arama çubuğunun sağ üstündeki 3 nokta işaretinden dizinleme seçeneklerine sokuyoruz. Ardından dizinleme seçenekleri içerisinden "Gelişmiş Arama Dizin Oluşturucusu Ayarları" sekmesine giriyoruz. Bu sekmeye girdikten sonra kişiyi "Değiştir" butonuna tıklatıp önümüze gelen tüm kutucukları tikletiyoruz.

Hile Kontrolü (Yukarıdaki adımları uygulamazsanız bir anlamı kalmaz) ↓
1. İlk olarak kişiye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
linkinden ulaşabileceğiniz voidtools sitesinden Everything adlı programı indirtiyoruz.2. Kişi Everything programını kurduktan sonra program içerisinden Arama sekmesinde ki Herşey kutucuğunu işaretliyoruz.
3. Son olarak aşağıdaki wordlerimizi program içerisinde aratıyoruz.
Aratmanız gereken wordler (Bu bölümü her hafta piyasaya yeni sürülen hile materyalerine göre güncelleyeceğim) ↓
Not: Aşağıda sadece menü isimleri göreceksiniz bunun sebebi ise yeni ve undetected executorlerin çoğu kurulumdan sonra exe'sine otomatik random bir isim koyuyor.
helli0t
FLgang
pi00rmenu
fallout
dopamine
dopameme
InSec
666
ruby
InsZ
linuf
brutan
ionly
renashit
lynx
SkidMenu
hoax
n3p
BEE
lynx
tiago
TITOModz
redstonia
maestro
rename_me
İşe yarayan az bilgi, gereksiz çok bilgiden daha değerlidir. -Kahlil Gibran
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.