Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Merhaba arkadaşlar oynadığım sunucuda birkaç arkadaş benden yardım alarak FPS problemlerini çözdüler. Ben de onların sorununu çözen ve gerçekten işe yarayan 4 farklı ayarı bir paket haline getirdim. Dosyanın içinde hangi sırayla ve nasıl kuracağınızı not defterlerine yazarak açık bir şekilde anlattım. Yardım isterseniz mesaj atabilir veya Discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Discord Adım: Cadoky#5724
Tavsiyem normalde 45 ve altı FPS alan arkadaşlar ve çok fazla FPS drop yiyen arkadaşlar bu paketi kullansınlar. Grafikler sizi rahatsız etmez ise normal FPS arttırmak için de kullanabilirsiniz. İşlemciniz ısınıyor ise de kullanabilirsiniz lakin darboğaz yaşıyorsanız 4. adımı kesinlikle yapmayın.
Benim bilgisayarım bu paket için iyi kalıyor ama en yakın zamanda kurulum ve test videosunu da ekleyeceğim.
---- GÜNCELLENDİ 31.03.2021 ----
Paket:
Yapabileceğini düşünen insan yapabilir. -Buddha
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Discord Adım: Cadoky#5724
Tavsiyem normalde 45 ve altı FPS alan arkadaşlar ve çok fazla FPS drop yiyen arkadaşlar bu paketi kullansınlar. Grafikler sizi rahatsız etmez ise normal FPS arttırmak için de kullanabilirsiniz. İşlemciniz ısınıyor ise de kullanabilirsiniz lakin darboğaz yaşıyorsanız 4. adımı kesinlikle yapmayın.
Benim bilgisayarım bu paket için iyi kalıyor ama en yakın zamanda kurulum ve test videosunu da ekleyeceğim.
---- GÜNCELLENDİ 31.03.2021 ----
Paket:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Total:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yapabileceğini düşünen insan yapabilir. -Buddha
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.