Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Merhaba arkadaşlar
Daha önceden yaptığım F3 menüyü sizinle paylaşmak istedim
* Script Radial-Menu vs. gibi scriptlerin birleşiminden oluşmakta
* Bu menünün tasarımını ve işlevselliğini , kullanım kolaylığını beğendiğim için herşeyi bir arada toplayıp bir araya getirdim
* Script'in 0.3ms gibi resmon değerleri gözükmekte
* Sunucularda göz yoran blipleri düzenlemek amacıyla blip açma kapamayıda içine dahil ettim scripti kullandığınız zaman kıyafetçi,berber,banka gibi vs. bliplerini kapamayı unutmayın çakışma yapabilir.
* Script açık kaynak kodlu şekilde bırakıyorum istediğiniz gibi düzenlebilir, değiştirebilir ve geliştirebilirsiniz
* Script adını değişirseniz bazı fonksiyonlar çalışmayabilir.
Herkese iyi eğlenceler
Video Önizleme
Bir sorun veya çalışmayan bir fonksiyon ile yardım için discord adresimden ulaşabilirsiniz, yardımcı olurum
Discord Adresim : DaRkLeaF#2454
Bir yanlışı hatırlamak, aklınızda bir yük taşımak gibidir. -Buddha
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Daha önceden yaptığım F3 menüyü sizinle paylaşmak istedim
* Script Radial-Menu vs. gibi scriptlerin birleşiminden oluşmakta
* Bu menünün tasarımını ve işlevselliğini , kullanım kolaylığını beğendiğim için herşeyi bir arada toplayıp bir araya getirdim
* Script'in 0.3ms gibi resmon değerleri gözükmekte
* Sunucularda göz yoran blipleri düzenlemek amacıyla blip açma kapamayıda içine dahil ettim scripti kullandığınız zaman kıyafetçi,berber,banka gibi vs. bliplerini kapamayı unutmayın çakışma yapabilir.
* Script açık kaynak kodlu şekilde bırakıyorum istediğiniz gibi düzenlebilir, değiştirebilir ve geliştirebilirsiniz
* Script adını değişirseniz bazı fonksiyonlar çalışmayabilir.
Herkese iyi eğlenceler
Video Önizleme
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bir sorun veya çalışmayan bir fonksiyon ile yardım için discord adresimden ulaşabilirsiniz, yardımcı olurum
Discord Adresim : DaRkLeaF#2454
Bir yanlışı hatırlamak, aklınızda bir yük taşımak gibidir. -Buddha
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.