Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Dostlarım selamlar,
Bugün LockSystem scripti üzerinden editleyerek elde ettiğim araç kilit scriptini paylaşacağım.
Scriptin orjinal linkinide aşağıya bırakıyorum, ilgilenen arkadaşlar bakabilir.
Benim düzenlediğim bölümler;
-Araç kilitleme animasyonu eklendi.
-Araç kilitleme sesi eklendi.
-MythicNotify 'a entegre edildi.
-Türkçeleştirmesi yapıldı.
Kullanım;
Araca binip L tuşuna basarak aracın anahtarlarını alıyorsunuz, daha sonra tekrar L tuşuna basarak aracı kilitleyip açabilirsiniz.
*Kilitleme işlemini yaparken araca yakın olmalısınız ve kapısına doğru bakmalısınız.
Kurulum;
resources klasörüne ceranim0xKilit ve mythic_notify klasörünü atın ve server.cfg üzerinden start verin.
Linkler;
Editlediğim versiyon ->
Orjinal versiyon ->
Gerekli bildirim sistemi ->
VirusTotal ->
Düşünce söz olarak açığa çıkar. Söz eylem olarak ortaya çıkar. Eylem alışkanlığa dönüşür. Alışkanlık karakter haline gelir. -Buddha
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Bugün LockSystem scripti üzerinden editleyerek elde ettiğim araç kilit scriptini paylaşacağım.
Scriptin orjinal linkinide aşağıya bırakıyorum, ilgilenen arkadaşlar bakabilir.
Benim düzenlediğim bölümler;
-Araç kilitleme animasyonu eklendi.
-Araç kilitleme sesi eklendi.
-MythicNotify 'a entegre edildi.
-Türkçeleştirmesi yapıldı.
Kullanım;
Araca binip L tuşuna basarak aracın anahtarlarını alıyorsunuz, daha sonra tekrar L tuşuna basarak aracı kilitleyip açabilirsiniz.
*Kilitleme işlemini yaparken araca yakın olmalısınız ve kapısına doğru bakmalısınız.
Kurulum;
resources klasörüne ceranim0xKilit ve mythic_notify klasörünü atın ve server.cfg üzerinden start verin.
Linkler;
Editlediğim versiyon ->
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Orjinal versiyon ->
Giriş yap veya üye ol.
Gerekli bildirim sistemi ->
Giriş yap veya üye ol.
VirusTotal ->
Giriş yap veya üye ol.
Düşünce söz olarak açığa çıkar. Söz eylem olarak ortaya çıkar. Eylem alışkanlığa dönüşür. Alışkanlık karakter haline gelir. -Buddha
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.