Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Merhabalar ! Daha öncesinde paylaşımı yapıldı fakat Mega'ya yüklendiği için bazı arkadaşlar (ben dahil) indiremedi. Biraz araştırdıktan sonra Drive'a yüklenmiş halini buldum ve isteyen bazı arkadaşlara attım daha fazla kişi faydalansın diye de paylaşma kararı aldım
Anlatım Videosu :
Normalde Discord üzerinden link veriyorum ama forum kuralları gereğince buradan paylaşıyorum. Discord linkimi de bırakıyorum. Bu tarz ses paketi grafik paketi vb paylaşımı için discord sunucuma katılabilirsiniz.
İndirme linki :
(VirusTotal Yapamadım 30GB olduğu için isteyen yapıp atabilir.)
Discord Sunucum :
Arama, araştırma, sorma, kapısını çalma, talep etme-rahatla. Rahatlarsan, gelir. Rahatlarsan, oradadır. Rahatlarsan, onunla birlikte hissetmeye başlarsın. -Osho
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Anlatım Videosu :
Normalde Discord üzerinden link veriyorum ama forum kuralları gereğince buradan paylaşıyorum. Discord linkimi de bırakıyorum. Bu tarz ses paketi grafik paketi vb paylaşımı için discord sunucuma katılabilirsiniz.
İndirme linki :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(VirusTotal Yapamadım 30GB olduğu için isteyen yapıp atabilir.)
Discord Sunucum :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Arama, araştırma, sorma, kapısını çalma, talep etme-rahatla. Rahatlarsan, gelir. Rahatlarsan, oradadır. Rahatlarsan, onunla birlikte hissetmeye başlarsın. -Osho
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.