Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Merhaba arkadaşlar Laot-blackmarket scripti disc uyumluydu bende bunu esx için isteyenler nedeniyle hem esx çevirdim hem geliştirdim
Düzenlenenler & Eklenenler :
- Ped görünümleri .
- Konuşmalar yani yazıları editledim daha güzel hala getirdim
- Satın alınca bildirim gelmesini ekledim.
- Paran olmayınca bildirim gelmesini ekledim.
- Silah mermisi eskiden 1 veriyordu onu 70 yaptım içerisinden ayarlayabilirsiniz
- Ne aldıysanız ekranınıza bildirim geliyor Örn : Kaçak Tabanca Siparişiniz Tamamlandı.
Dosya içine mythic_notify scripti de eklidir videoda gözüküyor beğendiyseniz kullanabilirsiniz yok ise kurmalısınız yoksa script çalışmaz.
- Kurulum = laot-blackmarket ve mythic_notify scriptini resources atıp startlıyoruz hepsi bu kadar
Esx Hali :
VT
Disc Hali (Orijinal) :
Uğraşmış olmak, çaba göstermiş olmak, belirli ideallere sadık olmuş olmak – sadece bu bile tek başına mücadeleye değer. -William Penn
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Düzenlenenler & Eklenenler :
- Ped görünümleri .
- Konuşmalar yani yazıları editledim daha güzel hala getirdim
- Satın alınca bildirim gelmesini ekledim.
- Paran olmayınca bildirim gelmesini ekledim.
- Silah mermisi eskiden 1 veriyordu onu 70 yaptım içerisinden ayarlayabilirsiniz
- Ne aldıysanız ekranınıza bildirim geliyor Örn : Kaçak Tabanca Siparişiniz Tamamlandı.
Dosya içine mythic_notify scripti de eklidir videoda gözüküyor beğendiyseniz kullanabilirsiniz yok ise kurmalısınız yoksa script çalışmaz.
- Kurulum = laot-blackmarket ve mythic_notify scriptini resources atıp startlıyoruz hepsi bu kadar
Esx Hali :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
VT
Giriş yap veya üye ol.
Disc Hali (Orijinal) :
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Asıl script sahibidr ben sadece çevirdimUğraşmış olmak, çaba göstermiş olmak, belirli ideallere sadık olmuş olmak – sadece bu bile tek başına mücadeleye değer. -William Penn
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.