Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Merhabalar değerli FivemTurk kullanıcıları
Sizlere bir temel paket paylaşmak istedim , bu paketteki scriptler bana ait değildir. Etraftan topladığım scriptler ile sizlere sunuyorum.
Ben pakette hata bulamadım fakat sizler bulursanız iletişime geçin , yardımcı olmaya çalışırım.
Not : Ben kendime developerım demiyorum hata çıksada ne kadar düzeltebilirim bilmiyorum ama arkadaşlarımdan yardım alarak sizlere yardımcı olmaya çalışıcam.
Google Drive :
Virustotal :
MULTİ KARAKTER
ENVANTER
HUD
İyimserliğinizi gerçekleştirin. -Yazarı Bilinmiyor
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Sizlere bir temel paket paylaşmak istedim , bu paketteki scriptler bana ait değildir. Etraftan topladığım scriptler ile sizlere sunuyorum.
Ben pakette hata bulamadım fakat sizler bulursanız iletişime geçin , yardımcı olmaya çalışırım.
Not : Ben kendime developerım demiyorum hata çıksada ne kadar düzeltebilirim bilmiyorum ama arkadaşlarımdan yardım alarak sizlere yardımcı olmaya çalışıcam.
Google Drive :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Virustotal :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Virustotalde gözüken "FORTİNET" artifacts dosyasının içersindeki dll den kaynaklıdır isterseniz artifacts'i silip sizde artifactsi kendiniz yükleyebilirsiniz.)MULTİ KARAKTER

ENVANTER

HUD

İyimserliğinizi gerçekleştirin. -Yazarı Bilinmiyor
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.