Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Merhabalar. Fonksiyonlarla dolu bir base scripti, bazılarını kendim yazdım bazılarını ise aldım. Ancak copy paste değil, düzenlemeler var. Trigger, export veya function olarak kullanabilirsiniz. Daha callback eklemedim yakında eklemeyi düşünüyorum. Fonksiyonlar eklendikçe config eklenecek. Script kendi başına bir işe yaramaz kaç ms yediğini test etmedim deneyip söylerseniz düşünüp düzeltmeye çalışırım.
İçinde bulunan bazı fonksiyonlar:
Araç Spawnlama
Silah Verme
Silah Ekstrasi Verme
3DYazi
Chat mesajı
ESX.ShowNotification tarzı bildirim
Menü açma
Dialog açma
List açma
Getorelse sistemi
Animasyon oynatma
Silah labelı alma
Fade in/out
Busy spinner
Gün gün takip edeceğim repoyu, gün gün yeni fonksiyonlar ekleyeceğim... İsteğiniz, bug bildiriminizi vb oradan yapabilirsiniz. Hata bulup fixlerseniz pr atabilirsiniz. İyi günler, iyi forumlar dilerim efenim!
TODO: Marker (?) (az düşün örnek al)
User fetch sistemi
Player fetch sistemi
cache'leri çekip dosya oluştur, scriptin cache'lerini sağla ( [cacheddata] ????? )
Ace ekleme
Kendinizi biraz rahat bırakırsanız biraz huzurunuz olacaktır, daha çok rahat bırakırsanız daha çok huzurunuz olacaktır -Ajahn Chah
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tüm detaylar, kurulumu vb readme içerisinde. Script kendi başına hiçbir şey yapmaz. İçindeki fonksiyonlarla işinizi kolaylaştırıp script yazabilirsiniz.İçinde bulunan bazı fonksiyonlar:
Araç Spawnlama
Silah Verme
Silah Ekstrasi Verme
3DYazi
Chat mesajı
ESX.ShowNotification tarzı bildirim
Menü açma
Dialog açma
List açma
Getorelse sistemi
Animasyon oynatma
Silah labelı alma
Fade in/out
Busy spinner
Gün gün takip edeceğim repoyu, gün gün yeni fonksiyonlar ekleyeceğim... İsteğiniz, bug bildiriminizi vb oradan yapabilirsiniz. Hata bulup fixlerseniz pr atabilirsiniz. İyi günler, iyi forumlar dilerim efenim!
TODO: Marker (?) (az düşün örnek al)
User fetch sistemi
Player fetch sistemi
cache'leri çekip dosya oluştur, scriptin cache'lerini sağla ( [cacheddata] ????? )
Ace ekleme
Kendinizi biraz rahat bırakırsanız biraz huzurunuz olacaktır, daha çok rahat bırakırsanız daha çok huzurunuz olacaktır -Ajahn Chah
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.