Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Merhabalar polraptor model olan aracı texture'unda state police kaplamasının olmadığını gördüm elimden geldiğince sheriff kaplaması üzerinden bir kaplama yaptım bu kaplamayı da sizin ile paylaşmak istedim.
Kurulum: np-policepack e girip stream dosyaların bulunduğu yere gidip 3 adet dosyayı oraya yapıştırmanız yeterli olacaktır.
Oyun içi kod: polraptor
İYİ FORUMLAR
Discord: Juke#4444
Hayat bir oluş sürecidir. Geçmemiz gereken haller bileşimidir. İnsanın başarısızlığa uğradığı yer, bir hali belirleyip orada kalmakta ısrar ettiği yerdir. Bu bir tür ölümdür. -Anais Nin
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Kurulum: np-policepack e girip stream dosyaların bulunduğu yere gidip 3 adet dosyayı oraya yapıştırmanız yeterli olacaktır.

Oyun içi kod: polraptor
İYİ FORUMLAR
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord: Juke#4444
Hayat bir oluş sürecidir. Geçmemiz gereken haller bileşimidir. İnsanın başarısızlığa uğradığı yer, bir hali belirleyip orada kalmakta ısrar ettiği yerdir. Bu bir tür ölümdür. -Anais Nin
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.