Editlenmiş düzenlenmiş item halinde bodycam.

Fivem.com.tr

Fivem.com.tr
Katılım
1 Eki 2022
Mesajlar
5,891
Tepki
74
Merhabalar bu bodycam zaten her yerde paylaşıldı aslında /bodycam şeklinde kullanılabilir haldeydi. Ben bunu biraz editledim ve değiştirdim artık envanterden kullan diyerek kullanılabiliyor açılıp kapatılabiliyor. Ayrıca görüntüsünde değişiklikler yaptım ve server lua'sında seçenekler sundum (işinizi kolaylaştırmak adına) sizlerin paylaşımına sunmak istedim umarım beğenirsiniz.



Yaptığım değişiklikler:

Bodycam artık /bodycam veya direk envanterden kullan diyerek açılıp kapatılabiliyor.

Bodycam görüntüsünde değişiklikler yaptım steam hex ve id'yi ekledim isteyen steam hex yerine meslek de göstertebiliyor kişiye kalmış

Hedefim aslında bu bodycami sadece lspd değil bütün herkesin kullanması ve desteklik konularda, eski videolar izlenirken vs gibi durumlarda tarih id steam gibi bütün bilgilerin videolara yansıması ve işin kolaylaşması daha doğru hale gelmesiydi.

Bodycam sql yoktu oluşturdum ayrıca dosya içine örnek bodycam görseli ekledim envanter html img dosyasına atıp gerekiyorsa resource'den çektirip kullanabilirsiniz isteyen farklı kullanabilir kişiye kalmış (uğraşmak istemeyenler için kolaylık olması adına yaptım)



Son olarak görüntüleri ekleyeyim. Dediğim gibi isteyen istediğini koyabilir ama ben şu haliyle 2 seçenek sundum steam hex veya meslek yazdırabiliyoruz ekrana. Görüntüler şu şekilde:


Acı çekmemize sebep, başımıza gelen değildir; başımıza gelenle ilgili kendimize ne söylediğimizdir. -Pema Chodron

Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular

Üst