Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Herkese Merhaba,
Bir süre önce belirli bir sunucu için düzenlendiğim esx_lscustoms'ı rastgele sunucularda görmeye başladığım için direkt olarak paylaşmaya karar verdim.
Her mekanik mesleği için yeni bir esx_lscustoms eklemek yerine "config.lua" içerisinden
C:
Şeklinde istediğiniz yere istediğiniz meslek için modifiye menüsü ekleyebilirsiniz.
Eklentinin adını istediğiniz gibi değiştirip istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. (Gerçi bunu yazmasam bile öyle olacak )
Herhangi bir destek vermeyeceğim, bu eklenti için de destek isteyecek biri olduğunu sanmıyorum zaten.
Dünya sana olmaz, senden dolayı olur. -Anonim
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Bir süre önce belirli bir sunucu için düzenlendiğim esx_lscustoms'ı rastgele sunucularda görmeye başladığım için direkt olarak paylaşmaya karar verdim.
Her mekanik mesleği için yeni bir esx_lscustoms eklemek yerine "config.lua" içerisinden
C:
Kod:
Config.Zones = {
ls1 = {
Pos = { x = -211.2, y = -1324.01, z = 30.47 },
Size = {x = 3.0, y = 3.0, z = 0.2},
Color = {r = 204, g = 204, b = 0},
Marker= 1,
Name = "Modifiye",
Hint = _U('press_custom'),
Job = "mekanik1"
},
ls2 = {
Pos = { x = 486.04, y = -1307.16, z = 29.02},
Size = {x = 3.0, y = 3.0, z = 0.2},
Color = {r = 204, g = 204, b = 0},
Marker= 1,
Name = "Modifiye",
Hint = _U('press_custom'),
Job = "mekanik2"
},
}
Şeklinde istediğiniz yere istediğiniz meslek için modifiye menüsü ekleyebilirsiniz.
Eklentinin adını istediğiniz gibi değiştirip istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. (Gerçi bunu yazmasam bile öyle olacak )
Herhangi bir destek vermeyeceğim, bu eklenti için de destek isteyecek biri olduğunu sanmıyorum zaten.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Dünya sana olmaz, senden dolayı olur. -Anonim
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.