Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Merhaba Sizlere Server Durumunu Discorda Yansıtmayı Göstereceğim Forumda var ama baya derinlerde kalmış aralık 2019 da atılmış ben gerekir diye yeniden atıyorum link virüs total hepsi ilk paylaşan kişiye aittir amacım millet yararlansın
İlk önce discord botu çalıştırmak için
Ardından Botu ayarlayıp Çalıştıracaksınız Nasıl Ayarlayacağınızı Anlatıyorum
Ayarlama
burdan config.json dosyasını açacaksınız ayarlar buradan yapılacak
Yukarıda ki verdiğim şeyleri ayarladıktan sonra bot.js içini editleyeceğiz ama size bundan önce channel id almayı göstereceğim
Channel İd bu şekilde alınıyor Şimdi bot.js dosyasını ayarlamaya geçelim ( Asıl sahibinden aldığım için hiçbir değişmeyeceğim kullanırken değişebilirsiniz )
burdan ayarlarını yaptıktan sonra başlat dosyasından başlatabilirsiniz yada altta gösterdiğim gibi yapabilirsiniz
klasörün içine shift + sağ tık yapıyoruz orda PoweShell ile aç yada Komut Penceresi ile aç çıkar açtıktan sonra oraya node index.js yazmanı yeterli bundan sonra discord botu aktif olacaktır.
İstediğiniz Script yada bu konu hakkında yardım gerekirse yorumlarda yazabilirsiniz yada discord üzerinden ulabilirsiniz
Discord : Ϟ вαтυяαℓρ#8986
Korku, gerçeğe yaklaşmanın doğal bir tepkisidir. -Pema Chodron
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
İlk önce discord botu çalıştırmak için
Giriş yap veya üye ol.
yüklü olmalı
Giriş yap veya üye ol.
Bot Açmanız Gerek
Giriş yap veya üye ol.
Buradan Botu Davet Etmeniz GerekArdından Botu ayarlayıp Çalıştıracaksınız Nasıl Ayarlayacağınızı Anlatıyorum
Ayarlama
burdan config.json dosyasını açacaksınız ayarlar buradan yapılacak
Yukarıda ki verdiğim şeyleri ayarladıktan sonra bot.js içini editleyeceğiz ama size bundan önce channel id almayı göstereceğim
Channel İd bu şekilde alınıyor Şimdi bot.js dosyasını ayarlamaya geçelim ( Asıl sahibinden aldığım için hiçbir değişmeyeceğim kullanırken değişebilirsiniz )
burdan ayarlarını yaptıktan sonra başlat dosyasından başlatabilirsiniz yada altta gösterdiğim gibi yapabilirsiniz
klasörün içine shift + sağ tık yapıyoruz orda PoweShell ile aç yada Komut Penceresi ile aç çıkar açtıktan sonra oraya node index.js yazmanı yeterli bundan sonra discord botu aktif olacaktır.
İstediğiniz Script yada bu konu hakkında yardım gerekirse yorumlarda yazabilirsiniz yada discord üzerinden ulabilirsiniz
Discord : Ϟ вαтυяαℓρ#8986
Korku, gerçeğe yaklaşmanın doğal bir tepkisidir. -Pema Chodron
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.