Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Aile, çete, mafya, kartel vb. rollerden uzak, sosyal rp'nin ön planda olduğu bir sunucu arayışındaysanız müjde.
Fifavox RolePlay 19.08.2022 22:00 tarihinde açılıyor.
Gelişmiş scriptleri, güçlü sanal makinesi, ilgili ve tecrübeli yönetim ekibiyle karşınızda.
Hard ekonomi, yapılabilecek birçok meslek, onlarca modlu araç, satın alınabilecek 200+ ev ve daha fazlası.
Çoklu karakter seçim ekranı
Envanter sistemi
Kıyafet menüsü
Banka sitemi
Ev satın alma
İkinci el araç alım satım
Buzdağının görünmeyen kısımlarını keşfetmek için, "Hard RolePlayin" en kaliteli haline tanıklık etmek için aramıza katılın.
Katılmak için:
**Yalnızca Los Santos ve siz...**
Yaşam sanatı, vazgeçmek ve elinde tutmanın güzel karışımında gizlidir. -Havelock Ellis
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Fifavox RolePlay 19.08.2022 22:00 tarihinde açılıyor.
Gelişmiş scriptleri, güçlü sanal makinesi, ilgili ve tecrübeli yönetim ekibiyle karşınızda.
Hard ekonomi, yapılabilecek birçok meslek, onlarca modlu araç, satın alınabilecek 200+ ev ve daha fazlası.
Çoklu karakter seçim ekranı

Envanter sistemi

Kıyafet menüsü

Banka sitemi

Ev satın alma

İkinci el araç alım satım

Buzdağının görünmeyen kısımlarını keşfetmek için, "Hard RolePlayin" en kaliteli haline tanıklık etmek için aramıza katılın.
Katılmak için:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
**Yalnızca Los Santos ve siz...**
Yaşam sanatı, vazgeçmek ve elinde tutmanın güzel karışımında gizlidir. -Havelock Ellis
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.