Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Baştan belirtmek istiyorum, scriptler ve css değişiklikleri bana ait değil. Zaten scriptler orj. qb, sadece arayüz değişiklikleri yapılmış.
Yapımcısı ( credit ) : ST4LTH
Daha önce forumda paylaşıldığını görmedim, eğer paylaşıldıysa kaldırabilirsiniz..
Gökkuşağının olması için hem günışığına hem de yağmura ihtiyaç vardır. -Atasözü
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yapımcısı ( credit ) : ST4LTH
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
-
Giriş yap veya üye ol.
-- orj. halinden pek bir ekstrem farkı yok, karaktere her tıkladığınızda farklı animasyona giriyor. Arayüzü daha güzel ve kullanışlı o kadar. Tam deneyemedim fakat logout character kullandıktan sonra karakter seçme ekranında info kısmı yani açılan büyük tablo yanlış yerde, bug'lı gibi çıkıyor olabilir..
Giriş yap veya üye ol.
-
Giriş yap veya üye ol.
-- Bunun hakkında da bilgi veriyim, normal qb-clothing, arayüzü daha sade ve daha kullanışlı. Renk uyumları falan bana göre gayet iyi yapılmış. Mouse tekerleği ile fov yani görüş açısını ayarlayabiliyorsunuz. W ve S tuşları ile kameranın konumunu yukarı - aşağı olarak değiştirebiliyorsunuz. A - D ile de karakter ya da kamera dönüyor, ona dikkat etmedim Daha önce forumda paylaşıldığını görmedim, eğer paylaşıldıysa kaldırabilirsiniz..
Gökkuşağının olması için hem günışığına hem de yağmura ihtiyaç vardır. -Atasözü
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.