Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Forum Üzerinde Daha Önce Paylaşılanlar Eskimiş Buyurun Sizlerle Paylaşayım Dedim. Ben Target İle Kullandıgımdan Kendime Göre Ayarlamıştım Sizde Target İle Kullanabilirsiniz Veya Text İle Kullanabilirsiniz.
Kurulum;
qb-inventory\html\js app.js FormatItemInfo Kısımına İnfo Veriyoruz İnfo Aşşağıda
İyi Forumlar Dilerim...
What has been shared before on the forum is obsolete, I said, let me share it with you. Since I used it with Target, I adjusted it according to myself. You can use it with Target or you can use it with Text.
Setup;
We Provide Information to qb-inventory\html\js app.js FormatItemInfo. Info Below
I wish you good forums...
Kod:
Hayattaki en güzel şeyler, beklenmedik anda olur, çünkü beklenti yoktur. -Eli Khamarov
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Kurulum;
qb-inventory\html\js app.js FormatItemInfo Kısımına İnfo Veriyoruz İnfo Aşşağıda
İyi Forumlar Dilerim...
What has been shared before on the forum is obsolete, I said, let me share it with you. Since I used it with Target, I adjusted it according to myself. You can use it with Target or you can use it with Text.
Setup;
We Provide Information to qb-inventory\html\js app.js FormatItemInfo. Info Below
I wish you good forums...
Kod:
Kod:
} else if (itemData.name == "printerdocument") {
$(".item-info-description").html('
[b][/b]Yazı : ' + itemData.info.url + '[b]');
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hayattaki en güzel şeyler, beklenmedik anda olur, çünkü beklenti yoktur. -Eli Khamarov
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.