Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Malum sunucu tarzı gps sistemi aracınıza gps'i taktıktan sonra metadata olarak kaydeder ardından tekrar kullandığınızda araç dışarıda ise yerini gösterir sadece onesync ve onesync infinity'de çalışır
Kurulum
Adım 1 - item listesine car_gps eşyasını unique ayarını açarak eklemeniz gerekmekte
Adım 2 - qb-core/server/player.lua'nın CreatePlayer Fonksiyonuna aşağıda verdiğim kodu eklemeniz gerekmekte
Kod:
Adım 3 - qb-inventory'a gidip html/app.js FormatItemInfo fonksiyonuna gittikten sonra aşağıda verdiğim kodları yapıştırmanız gerekmekte ekledikten sonra fotoğraftaki gibi gözükmesi lazım
Kod:
Not: Destek sağlamıyorum
Yaşam sanatı, vazgeçmek ve elinde tutmanın güzel karışımında gizlidir. -Havelock Ellis
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kurulum
Adım 1 - item listesine car_gps eşyasını unique ayarını açarak eklemeniz gerekmekte
Adım 2 - qb-core/server/player.lua'nın CreatePlayer Fonksiyonuna aşağıda verdiğim kodu eklemeniz gerekmekte
Kod:
Kod:
self.Functions.setItemInfo = function(slot, info)
local slot = tonumber(slot)
if self.PlayerData.items[slot] ~= nil then
self.PlayerData.items[slot].info = info
return self.PlayerData.items[slot]
end
end
Adım 3 - qb-inventory'a gidip html/app.js FormatItemInfo fonksiyonuna gittikten sonra aşağıda verdiğim kodları yapıştırmanız gerekmekte ekledikten sonra fotoğraftaki gibi gözükmesi lazım
Giriş yap veya üye ol.
Kod:
Kod:
else if (itemData.name == "car_gps") {
$(".item-info-title").html("
" + itemData.label + "");
$(".item-info-description").html(
"
[b][/b] Araç plakası " +
itemData.info.carplate +
""
);
}
if (itemData.name == "car_gps") {
$(".item-info-title").html("
" + itemData.label + "");
$(".item-info-description").html(
"
" +
itemData.description +
"
Bu gps araca bağlı değil "
);
}
Not: Destek sağlamıyorum
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Yaşam sanatı, vazgeçmek ve elinde tutmanın güzel karışımında gizlidir. -Havelock Ellis
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.