Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Selam arkadaşlar, kendi paketimde banka css'inde bir kaç düzenleme yaptıktan sonra bankaya kart takma exportunun "(Yani progressBars eğer rengini değiştirmediyseniz mavi renkli düz olan)" bir düzenlemeye yapmaya çalıştım çok fazla css bilgim olmadığından mythic_progressbar'dan bakarak bir kaç ufak değişiklik yaptım. (Beyaz çerçeve'den bahsediyorum. - Sadece alttaki kısıma çizgi ekleyemedim.) Onun dışında sadece güzel gözükmesi adına onda bir değişiklik yaptım. İsteyen herkes kullanabilir veya editleyebilir.
Eğer renk değiştirmek isterseniz aşağıda verdiğim kod kısmını değiştirin.
RGB renk kodlarını google'a yazarak bulabilirsiniz.
CSS:
Görsel
Yeni bir şeyler denemekten sakınacağınız kadar başarısızlıktan korkmayın. Hayatın en üzücü özeti üç tanımdan oluşur: yapabilirdim, yapsam iyi olurdu, yapmalıydım. -Anonim
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Eğer renk değiştirmek isterseniz aşağıda verdiğim kod kısmını değiştirin.
RGB renk kodlarını google'a yazarak bulabilirsiniz.
CSS:
Kod:
background-color: rgba(121, 205, 205, 0.95)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Görsel
Yeni bir şeyler denemekten sakınacağınız kadar başarısızlıktan korkmayın. Hayatın en üzücü özeti üç tanımdan oluşur: yapabilirdim, yapsam iyi olurdu, yapmalıydım. -Anonim
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.