Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Lj-hud paylaşılmıştı yeni paylaşılan qb-hud edrp altyapısında çalışmıyordu uyarladım kullanabilirsiniz.
KURULUM
QBCore > Server > Main kısmına yapıştıracağımız kodu bu şekilde satıra yapıştırın. (
QBCore > Config kısmına yapıştıracağımız 2 satırlık kodları QBConfig.Player.Bloodtypes altına yapıştırın. (
qb-smallresources > server > consumables kısmından yiyecek içecek ekleyip ne kadar açlık veya susuzluk dolduracaklarını ayarlayabilirsiniz.
Not: isteyen kullansın diye paylaştım
Geçmişi bırakmak demek şu andaki rüyanızdan haz alabilirsiniz demektir. -Don Miguel Ruiz
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
KURULUM
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
QBCore > Server > Main kısmına yapıştıracağımız kodu bu şekilde satıra yapıştırın. (
Giriş yap veya üye ol.
)QBCore > Config kısmına yapıştıracağımız 2 satırlık kodları QBConfig.Player.Bloodtypes altına yapıştırın. (
Giriş yap veya üye ol.
)qb-smallresources > server > consumables kısmından yiyecek içecek ekleyip ne kadar açlık veya susuzluk dolduracaklarını ayarlayabilirsiniz.
Not: isteyen kullansın diye paylaştım
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Geçmişi bırakmak demek şu andaki rüyanızdan haz alabilirsiniz demektir. -Don Miguel Ruiz
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.