Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Kurulum:
Adım 1: almez-bombs ve almez-sync'ı indir.
Adım 2: Sunucunda baseevents yok ise kur (fivem default script)
Adım 3: baseeventsin serverina şu satırları ekle;
Kod:
Adım 4: Server.cfgye falan filan ekle aç sunucunu oyna
Item isimleri, bomba prop modeli configten düzenlenebilir.
Preview:
İndirme Linki:
NoPixel Inspired C4 Script. Contribute to serhatalmez/almez-bombs development by creating an account on GitHub.
github.com
Yeni bir şeyler denemekten sakınacağınız kadar başarısızlıktan korkmayın. Hayatın en üzücü özeti üç tanımdan oluşur: yapabilirdim, yapsam iyi olurdu, yapmalıydım. -Anonim
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Adım 1: almez-bombs ve almez-sync'ı indir.
Adım 2: Sunucunda baseevents yok ise kur (fivem default script)
Adım 3: baseeventsin serverina şu satırları ekle;
Kod:
Kod:
AddEventHandler('baseevents:enteringVehicle', function(vehicle, seat, vehModel, netId)
local player = source
TriggerClientEvent('baseevents:enteredVehicle', player, vehicle, seat, vehModel, netId)
end)
AddEventHandler('baseevents:leftVehicle', function(vehicle, seat, vehModel, netId)
local player = source
TriggerClientEvent('baseevents:leftVehicle', player, vehicle, seat, vehModel, netId)
end)
Adım 4: Server.cfgye falan filan ekle aç sunucunu oyna
Item isimleri, bomba prop modeli configten düzenlenebilir.
Preview:
İndirme Linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
NoPixel Inspired C4 Script. Contribute to serhatalmez/almez-bombs development by creating an account on GitHub.
github.com
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yeni bir şeyler denemekten sakınacağınız kadar başarısızlıktan korkmayın. Hayatın en üzücü özeti üç tanımdan oluşur: yapabilirdim, yapsam iyi olurdu, yapmalıydım. -Anonim
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.