Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Merhabalar herkese bugün sizlere tek başıma kodladığım bir scripti paylaşacağım.
Scriptin olayını açıklamak gerekirse :
- İlk önce sipariş alma yerinden [E] basıp siparişinizi alıyorsunuz.
- Sonrasında diğer bir yerden siparişlerinizi teslim etmek için sipariş teslim etme yerine [E] basıyorsunuz.
- [E] bastıktan sonra haritanızda beliren Müşteri blipine gidiyorsunuz ve E basıp teslim ediyorsunuz.
Scriptin olayı budur arkadaşlar, eğer scriptin işleyişini değiştirmek istiyorsanız örneğin başka bişey yapmak istiyorsanız o isimleri değiştirebilirsiniz.
Script tamamen optimizedir. Sleep mantığı kullanılarak optimize edilmiştir.
Eğer beğenilirse bunun gibi scriptlerin var olduğu illegal+legal 3n_meslekler scripti kodlayacağım. Tüm meslekler tek scriptte olacak.
Eğer bana ulaşmak istiyorsanız discordum : Saq3N#1881
(Database yok datanıza 'siparisposeti' diye bir item eklemeniz yeterlidir.)
Scriptin indirme linki :
(Çeşitli scriptlerden bazı kodları kopyala yapıştır yaptım. Zaten olan bir kodu sıfırdan yazacağım yok. Fakat %90'ı benim.)
Kendinizi biraz rahat bırakırsanız biraz huzurunuz olacaktır, daha çok rahat bırakırsanız daha çok huzurunuz olacaktır. -Ajahn Chah
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Scriptin olayını açıklamak gerekirse :
- İlk önce sipariş alma yerinden [E] basıp siparişinizi alıyorsunuz.
- Sonrasında diğer bir yerden siparişlerinizi teslim etmek için sipariş teslim etme yerine [E] basıyorsunuz.
- [E] bastıktan sonra haritanızda beliren Müşteri blipine gidiyorsunuz ve E basıp teslim ediyorsunuz.
Scriptin olayı budur arkadaşlar, eğer scriptin işleyişini değiştirmek istiyorsanız örneğin başka bişey yapmak istiyorsanız o isimleri değiştirebilirsiniz.
Script tamamen optimizedir. Sleep mantığı kullanılarak optimize edilmiştir.
Eğer beğenilirse bunun gibi scriptlerin var olduğu illegal+legal 3n_meslekler scripti kodlayacağım. Tüm meslekler tek scriptte olacak.
Eğer bana ulaşmak istiyorsanız discordum : Saq3N#1881
(Database yok datanıza 'siparisposeti' diye bir item eklemeniz yeterlidir.)
Scriptin indirme linki :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Çeşitli scriptlerden bazı kodları kopyala yapıştır yaptım. Zaten olan bir kodu sıfırdan yazacağım yok. Fakat %90'ı benim.)
Kendinizi biraz rahat bırakırsanız biraz huzurunuz olacaktır, daha çok rahat bırakırsanız daha çok huzurunuz olacaktır. -Ajahn Chah
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.