Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Bildiğiniz üzere Basic LS Custom'da onlyMechanicJob Kısmını true yaptığınız taktirde yalnızca mechanic permine sahip olanlar Araç yapabiliyor. Biraz kodları editleyerek 3 adet mesleğin kullanabileceği şekilde ayarladım. Mesleklerin Sunucu tarafındaki isimlerini (police , mechanic vs.) Config'e eklemiş olduğum ;
Config.Meslek={
meslek='Buraya',
meslek2='Buraya',
meslek3='Buraya'
}
Buraya Kısımlarına yazdığınız taktirde o meslekler Ls Custom'ı kullanabilecektir. 3'den fazla meslek ekleyemezsiniz. Şuan için fazla vakit ayıramadım ancak ilerde istediğiniz sayıda meslek ekleyebileceğiniz halinide paylaşacağım.
rar şifresi: fivemturkzg
Daha derinde sen zaten tamsın. Bunun farkına vardığında, yaptığının ardında oyuncu, sevinçli bir enerji bulunur. -Eckhart Tolle
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Config.Meslek={
meslek='Buraya',
meslek2='Buraya',
meslek3='Buraya'
}
Buraya Kısımlarına yazdığınız taktirde o meslekler Ls Custom'ı kullanabilecektir. 3'den fazla meslek ekleyemezsiniz. Şuan için fazla vakit ayıramadım ancak ilerde istediğiniz sayıda meslek ekleyebileceğiniz halinide paylaşacağım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
rar şifresi: fivemturkzg
Daha derinde sen zaten tamsın. Bunun farkına vardığında, yaptığının ardında oyuncu, sevinçli bir enerji bulunur. -Eckhart Tolle
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.