Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Herkeze merhabalar ben 'qRowLing yani ömer
Uzun zamandan beri gang kıyafetleri maskeleri,kıyafetleri,ayakkabıları,ve polis arabaları yapmakla zamanımı geçiriyorum bilmiyorum daha önce forumda paylaşıldımı bilmiyorum ama ben paylaşmak istedim çok fazla ilgi görür ise kıyafetleride paylaşacağım bu tür tasarımlar veya script için discorduma katılabilirsiniz
[İndirme Linki Aşşağıda]
[
Fotoğraflar-
Pişmanlıklar hayallerin yerini almadığı sürece bir insan yaşlı değildir. -Atasözü
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Uzun zamandan beri gang kıyafetleri maskeleri,kıyafetleri,ayakkabıları,ve polis arabaları yapmakla zamanımı geçiriyorum bilmiyorum daha önce forumda paylaşıldımı bilmiyorum ama ben paylaşmak istedim çok fazla ilgi görür ise kıyafetleride paylaşacağım bu tür tasarımlar veya script için discorduma katılabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[İndirme Linki Aşşağıda]
[
Giriş yap veya üye ol.
/
Giriş yap veya üye ol.
]Fotoğraflar-
Giriş yap veya üye ol.
-
Giriş yap veya üye ol.
-Pişmanlıklar hayallerin yerini almadığı sürece bir insan yaşlı değildir. -Atasözü
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.