Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
herkese selam , ben melanom. türkiyenin kesinlikle en iyisi olmayan, iligili satışları, kaliteli resource'ları, özgün fikirleri ve kendine has ultra fps+ mapler paylaşmayan tek mapper'ım.
uzun bir süre önce bir rp sunucusuna özel olarak düzenlediğim mini kafeteryalı falan boktan bi ymap'in kenarda boşuna durduğunu düşünerek paylaşmak istedim.
öncelikle resource'da yer alan ve bana ait olmayanları tek tek listelemek istedim;
-
-
-
sonrası:
öncesi:
yapacağınız geri bildirimler üzerine herhangi bir güncelleme getirmeyi düşünmüyorum. kendiniz editlersiniz.
Harekete geçmek her zaman mutluluk getirmeyebilir; ama harekete geçmeden mutluluk olmaz. -Benjamin Disraeli
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

uzun bir süre önce bir rp sunucusuna özel olarak düzenlediğim mini kafeteryalı falan boktan bi ymap'in kenarda boşuna durduğunu düşünerek paylaşmak istedim.
öncelikle resource'da yer alan ve bana ait olmayanları tek tek listelemek istedim;
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
-
-
Giriş yap veya üye ol.
[artstation.com/bazq]
Giriş yap veya üye ol.
muamelesi gören
Giriş yap veya üye ol.
'ini de paylaşacağım (ücretli mi ücretsiz mi paylaşacağıma dair henüz bir karara varamadım, gelen tepkilere göre kararlaştıracağım.)sonrası:

öncesi:

yapacağınız geri bildirimler üzerine herhangi bir güncelleme getirmeyi düşünmüyorum. kendiniz editlersiniz.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Harekete geçmek her zaman mutluluk getirmeyebilir; ama harekete geçmeden mutluluk olmaz. -Benjamin Disraeli
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.