Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Daha önce Yordi arkadaşımız paylaşmıştı üstüne özellikler eklenmiş şekilde sizlere geri sunmak istedim
Eklenen Özellikler
- Ekstra Garajlar
- Aracın Durumunu Gösteren Panel [İsteğe Bağlı Config.luadan Kapatıp Açabilirsiniz]
- Restartan Sonra Tüm Araçları Garaja Gönderme Özelliği [İsteğe Bağlı Config.luadan Kapatıp Açabilirsiniz]
- 3 Parti Yazılım Kullanlar İçin Otomatik Ban Atan Sistem [İsteğe Bağlı Config.luadan Kapatıp Açabilirsiniz]
- Discord WebHook Sistemi
- Çekilmiş Araçlar Sistemi
- Çekilmiş Araçların Ücretini Ayarlıyabiliceğiniz Sistem
Eğer Paylaştığım Scriptlerde Sıkıntı Çıkarsa Discord Üzerinden Bana Ulaşabilirsiniz
Sevgi ile doğduk. Korkuyu burada öğrendik. -Marianne Williamson
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Eklenen Özellikler
- Ekstra Garajlar
- Aracın Durumunu Gösteren Panel [İsteğe Bağlı Config.luadan Kapatıp Açabilirsiniz]
- Restartan Sonra Tüm Araçları Garaja Gönderme Özelliği [İsteğe Bağlı Config.luadan Kapatıp Açabilirsiniz]
- 3 Parti Yazılım Kullanlar İçin Otomatik Ban Atan Sistem [İsteğe Bağlı Config.luadan Kapatıp Açabilirsiniz]
- Discord WebHook Sistemi
- Çekilmiş Araçlar Sistemi
- Çekilmiş Araçların Ücretini Ayarlıyabiliceğiniz Sistem
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Eğer Paylaştığım Scriptlerde Sıkıntı Çıkarsa Discord Üzerinden Bana Ulaşabilirsiniz
Sevgi ile doğduk. Korkuyu burada öğrendik. -Marianne Williamson
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.