Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
DR Roleplay
Merhabalar, kısa ve öz şekilde sunucumuzu tanıtmak istiyorum
Sunucumuz yakın bir zamanda açılacaktır
● Sunucumuzda bizlere yardım etmek isteyen kişiler için yetkili alımlarımız açıktır
● Sunucuda LSPD-LSSD-EMS-Çete ve aile alımları mevcuttur
● Çete ve aile olarak gelen ekiplere yardım sağlanmaktadır
Ekip olarak gelmek isteyenler
Sunucumuzdaki bazı özellikleri kısaca özetlemek istiyorum✦ Gelişmiş motel sistemi
NPC'den aldığınız metalı anahtarlarla kendi motel odanızın kapısını ve deposunu açabilirsiniz Yedek anahtar sistemiyle motel odanızı paylaşabilirsiniz
✦ Yüksek FPS Optimizasyonu
Daha iyi fps alınsın diye özenle yapılmış fps optimizasyonu
✦ Hard Ekonomi
Sunucumuzda hard ekonomi tercih edip emek vermeniz gereken bir sunucu yapmaktayız Fakat ne kadar hard ekonomi desekte o yine kolay para kazanmanız ve eğlenmeniz için seçenekler mevcuttur
✦ Gelişmiş Envanter
Sunucumuzda ağırlık sistemi mevcut olan bir envanter kullanılmaktadır eğer envanterinizdeki bir eşyayı birine vermek isterseniz otomatik emote atıyor.
✦ Hoş Ymapler
Sunucudaki ymapler özenle seçilmiş ve nadir bulunan ymaplerdir
✦ Soygunlar
Sunucumuzda bir çok soygun bulunmaktadır
✦ Satın alabileceğiniz market sistemi
Sunucumuzdaki marketleri satın alabilmektesiniz böylece ek gelir kazanabilirsiniz
Alım şartları
» +18 (Sese göre esnetme olabilir)
» 300 saat
» Özenli form
Kayıt olmak için yapmanız gereken
Sunucu hakkında görseller
Her şeyden önce, kendinize dürüst olun ve yaptığınız şeyi kalpten yapmıyorsanız, onu yapmayı bırakın. -Anonim
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Merhabalar, kısa ve öz şekilde sunucumuzu tanıtmak istiyorum
Sunucumuz yakın bir zamanda açılacaktır
● Sunucumuzda bizlere yardım etmek isteyen kişiler için yetkili alımlarımız açıktır
● Sunucuda LSPD-LSSD-EMS-Çete ve aile alımları mevcuttur
● Çete ve aile olarak gelen ekiplere yardım sağlanmaktadır
Ekip olarak gelmek isteyenler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adlı discorda gelebilir veya ! DexroNИ#1881 ulaşabilirler.Sunucumuzdaki bazı özellikleri kısaca özetlemek istiyorum✦ Gelişmiş motel sistemi
NPC'den aldığınız metalı anahtarlarla kendi motel odanızın kapısını ve deposunu açabilirsiniz Yedek anahtar sistemiyle motel odanızı paylaşabilirsiniz
✦ Yüksek FPS Optimizasyonu
Daha iyi fps alınsın diye özenle yapılmış fps optimizasyonu
✦ Hard Ekonomi
Sunucumuzda hard ekonomi tercih edip emek vermeniz gereken bir sunucu yapmaktayız Fakat ne kadar hard ekonomi desekte o yine kolay para kazanmanız ve eğlenmeniz için seçenekler mevcuttur
✦ Gelişmiş Envanter
Sunucumuzda ağırlık sistemi mevcut olan bir envanter kullanılmaktadır eğer envanterinizdeki bir eşyayı birine vermek isterseniz otomatik emote atıyor.
✦ Hoş Ymapler
Sunucudaki ymapler özenle seçilmiş ve nadir bulunan ymaplerdir
✦ Soygunlar
Sunucumuzda bir çok soygun bulunmaktadır
✦ Satın alabileceğiniz market sistemi
Sunucumuzdaki marketleri satın alabilmektesiniz böylece ek gelir kazanabilirsiniz
Alım şartları
» +18 (Sese göre esnetme olabilir)
» 300 saat
» Özenli form
Kayıt olmak için yapmanız gereken
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
discorduna gelip kayıt ol odasındaki bottan form atınız.Sunucu hakkında görseller
Her şeyden önce, kendinize dürüst olun ve yaptığınız şeyi kalpten yapmıyorsanız, onu yapmayı bırakın. -Anonim
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.