Fivem.com.tr
Fivem.com.tr
- Tepki
- 112
Merhabala arkadaslar, bu gece whitelist scriptimi gelistirmeye calisirken gozume discord.js deki bir eksiklik geldi ve konuya farkli bir sekilde yaklasmak istedim.
Base aldigim isleyis web serverlerinin routing yapisiydi ve basitce routable bir discord.js modulu yazdim. Bu demek oluyor ki sadece route yazarak ( nesne ) discord bot insa edebilirsiniz.
Avantajlari:
minimalistik kod
kod cakismalarini onlemek icin oop yapi
kodum bittikten sonra burada release olarak paylasacagim.
ufak bir ornek:
pre-release:
edit: pull requestlere acigim, gelistirdigim her zimbirtida bana katilabilirsiniz beraber gelistirebiliriz
Gül dalı dikenlerle dolu diye şikayet edeceğine, dikenli dalın gülleri olduğuna sevin. -Atasözü
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Base aldigim isleyis web serverlerinin routing yapisiydi ve basitce routable bir discord.js modulu yazdim. Bu demek oluyor ki sadece route yazarak ( nesne ) discord bot insa edebilirsiniz.
Avantajlari:
minimalistik kod
kod cakismalarini onlemek icin oop yapi
kodum bittikten sonra burada release olarak paylasacagim.
ufak bir ornek:
pre-release:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
edit: pull requestlere acigim, gelistirdigim her zimbirtida bana katilabilirsiniz beraber gelistirebiliriz
Gül dalı dikenlerle dolu diye şikayet edeceğine, dikenli dalın gülleri olduğuna sevin. -Atasözü
Konu alıntıdır, yanlış veya hatalı bir bilgi/paylaşım var ise yanıtlayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.